Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Program

08.30 Registrering og kaffe/te
09.00 Velkommen v/Ingvil Aarholt Hegna, DOGA
09.05 Arbeidsmetode i pilotkommunene v/Christin Staubo, Accenture
09.15 Cecilie B. Müller, Accenture London
10.00 Eva Maria Gärtner, Gjesdal kommune

Innhold

Fredag 20. oktober møtes pilotkommunene i Folketråkk til den andre av fire samlinger på DOGA denne høsten.

I den anledning inviterer vi alle interesserte til inspirerende foredrag knyttet til temaer vi jobber med. Denne gangen kommer Cecilie B. Müller i Global Cities-teamet i Accenture og Eva-Maria Gärtner fra Gjesdal kommune. 

Cecilie vil fortelle om hvordan hun og teamet arbeider med byutvikling, digitale planleggingsstrategier og utvikler levedyktige forretningsmodeller andre steder i verden.

Gjesdal kommune utmerker seg som en liten kommune med store tanker. Prosjektleder Eva-Maria forteller hvordan de jobber med utvikling av Smart-konsept som en utviklingsstrategi for kommunen. 

Det åpne programmet avsluttes kl. 10.45. Fra 11.00 er det en lukket workshop for pilotkommunene  i Folketråkk-prosjektet

De neste samlingene er 10. november og 8. desember. Da blir det flere inspirerende foredrag med både norske og internajonale innledere. Følg med i kalenderen!  

Streaming

Det åpne arrangementet vil streames live her fra kl. 09.00. 

 

(Streamingen vises ikke i fullskjerm dersom du bruker Chrome som nettleser).

Om foredragsholderne

Eva-Maria Gärtner har en master i kulturstudier og snart også i kommunal ledelse. Hun har arbeidet i privat og offentlig sektor med undervisning, markedsføring og sosialt arbeid, og har siden 2014 vært prosjektleder for Smart Gjesdal – et prosjekt som skal gjøre Gjesdal kommune til et bærekraftig og attraktivt sted ved hjelp av involvering av innbyggere og samarbeid med næringsliv og forskningsmiljøer. 

Cecilie B. Müller har en master i statsvitenskap fra Københavns Universitet med fokus på offentlig-privat samarbeid, bærekraft og strategi. Hun jobber som strategisk rådgiver i Accenture med prosessen rundt digital transformasjon og konsekvensene dette har for byenes utvikling. Tidligere har hun blant annet vært rådgiver for Københavns smartby-strategi, og arbeidet med grønn omstilling i EUs miljøkommisjon.