Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Program

08.30 Registrering, kaffe og te
09.00 Velkommen ved DOGAs Ingvil Aarholt Hegna
09.10 «Digitalisering i offentlig sektor», Simon Gilles, Accenture Global Cities Lead
09.50 «Den lærende byen», Kristian Mjøen, Trondheim kommune
10.30 Pause
10.40 Innledning ved Accenture
10.45 Presentasjon ved Flesberg kommune
11.20 Presentasjon ved Drammen kommune
12.00 Slutt

Innhold

Direktesending fra kl. 09.00

Fredag 8. desember møtes pilotkommunene i Folketråkk til en siste samling for å oppsummere arbeidet gjennom høsten. I den anledning inviterer vi til inspirerende foredrag som er åpne for alle. Denne gangen kommer Kristian Mjøen fra Trondheim kommune og Simon Giles fra Accenture London.

Kristian Mjøen jobber med innovasjonspolitikk og ble nylig utnevnt som prosjektleder for Universitetskommunen Trondheim, i et nasjonalt pilotprogram hvor målet er å fremme innovasjon i offentlig sektor gjennom tettere integrering av kommune og universitet. Han har bakgrunn som gründer og forsker innen IT, organisasjon og ledelse og vil fortelle om hvordan de jobber for å fremme læring på bynivå med utgangspunkt i brukermedvirkning fra innbyggere og eksperimentell byutvikling.

Simon Giles er leder i seksjonen for Globale Byer i Accenture, hvor hans dedikerte team av profesjonelle medarbeidere hjelper byer og foretak med å forstå hvordan digital teknologi kan gjøre byer til bedre steder å bo, arbeide og være i. Hans virkeområde omfatter bærekraftige økonomiske utviklingsstrategier, ledelse, finansstrategi, teknologisk innovasjon, menneske-sentrert design av digitale tjenester og brukermedvirkning. Han har arbeidet med nasjonalstater i Asia, Europa, Midtøsten, USA og Sør-Amerika.

Fra 12.00 er det lukket arrangement for pilotkommunene i Folketråkk-prosjektet. Arrangementet vil blir streamet live på våre nettsider, og opptaket vil bli lagt ut i etterkant.