Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Direkte fra kl. 8.30

Program

08.00 Dørene åpner, kaffe, te og enkel frokost

08.30 Velkommen v/DOGA og Innovasjon Norge. Kort informasjon om Arkitektur ut i verden-programmet og erfaringer med eksport av norsk arkitektur.

08.35 Det nordiske sett fra Danmark. Christian Dahle, norsk arkitekt, partner i C.F. Møller A/S og daglig leder i C.F. Møller Norge AS, reflekterer rundt det å drive et dansk kontor i Norge.

08.55 Det nordiske sett både utenfra og innenfra. Dagur Eggertsson er grunnlegger og partner i Rintala Eggertsson Arkitekter. Han og Sami Rintala har lang erfaring med å stille vanskelige spørsmål over hele verden.

09.15 Det nordiske sett fra Sverige. Jenny Mäki, svensk arkitekt og konstituert leder i White Arkitekter Oslo, forteller om arbeidet med arkitektur i en felles nordisk sammenheng.

09.35 Merkevaren Norge. Innovasjon Norge har nettopp lansert et nytt digitalt utstillingsvindu for den internasjonale brandingen av Norge. Anne Mette Hoel fra Innovasjon Norge presenterer prosjektet.

Norsk eller nordisk? I en nordisk sammenheng ser vi tydelig forskjell på svensker og nordmenn, finner og dansker. Men er disse kulturelle forskjellene like åpenbare lenger ute i verden? Hvor viktig er det at Snøhetta er et norsk arkitektkontor, eller at C.F. Møller er danske? Er det noe å vinne på å fokusere på en felles nordisk identitet?

Det blir korte diskusjoner etter hvert av innleggene.

Ordstyrer: Ingerid Helsing Almaas

Frokosten er en del av Arkitektur ut i verden

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.