Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Foredragsholdere

Nick Leggett

Nick Leggett – Research Manager

David Kusuma

VP Research and Product Innovation

Balder Onarheim

Daglig leder, designer og forsker

Scott Burnham

Urban Strategist

Om foredraget

9. november fylles Kulturhuset i Oslo med foredrag, workshoper, kulturinnslag og andre aktiviteter som skaper nye koblinger mellom bransjer, fagområder, mennesker og tanker. Change by Design dekker hele spekteret fra systemtenkning til hvordan man kan skape nye, fysiske koblinger i hjernen din ved hjelp av ny teknologi.

Halogen arrangerer Change by Design. Les mer på arrangementets nettside.

Du får blant annet møte:

Nick Leggett – Research Manager, Facebook

Som Research Manager i Facebook jobber Nick Legget med funksjoner som skal koble folk og bedrifter. Før han begynte i Facebook, hjalp han virksomheter med å måle markedsføringseffekt, han var gründer og jobbet åtte år i Microsoft. Der var han blant annet ansvarlig for å designe brukeropplevelsen til installasjon og oppstart av den første versjonen av Windows XP.

 

David Kusuma – VP Research and Product Innovation, Tupperware

Hvert år skaper Tupperwaren 150-200 nye produkter, som lanseres i mer enn 100 land. David Kusuma har vært ansvarlig for produktutvikling i organisasjonen de siste 15 årene. Gjennom å hoppe bukk over konvensjonelle grenser for innovasjon, ønsker han å utvikle nye teknologier og materialer som endrer hele måten vi tenker produktutvikling.

 

Balder Onarheim – Daglig leder, designer og forsker, PlatoScience

Hva tenker du om å få sendt strøm inn i hjernen for å skape nye koblinger, slik at du blir mer kreativ eller mer konsentrert? Dette er science, men ikke fiction for designer og forsker Balder Onarheim. Han er grunnlegger og daglig leder av PlatoScience, som produserer hjernestimulatorer uten bivirkninger for den kreative klasse.

 

Scott Burnham – Urban Strategist, Reprogramming the City

«Hva hvis ...?» er et av spørsmålene Scott Burnham stiller oftest. Reprogramming the city er et globalt initiativ som oppfordrer til å gjenbruke og tenke nytt om potensialet til byens eksisterende elementer. Reprogramming the City har besøkt Stockholm, København, Boston og en rekke andre byer i form av utstillinger og workshops, og kommer til Norge og DOGA i mai 2018.

 

Magne Frantsen – VP Management System, Statoil

Statoils styringssystem inneholder arbeidsprosesser og øvrig dokumentasjon som beskriver hvordan selskapets oppgaver utføres på en sikker og effektiv måte. Statoil har gjennom flere år brukt designtilnærming i arbeidet med å forbedre styringssystemet. Magne Frantsen deler Statoil har gjort i skjæringspunktet mellom design og styring.

 

Flere bidragsytere kommer!