Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om frokostsmøtet

Hvordan kan bygninger og arkitektur spille en rolle for endring til en mer sykkelvennlig by? Hvilken rolle kan eiendomsutviklere ha for å gjøre byer mer sykkelvennlig? Hvordan kan sykling bli det naturlige valget for folk flest? Og kan utviklingen av fremtidens bygg være nøkkelen til denne transformasjonen?

Dette frokostmøte utfordrer og stiller spørsmålene over. Meld deg på, og hør Dr. Steven Fleming gi oss tanker om hvordan fremtidens bygg- og arkitektur kan legge til rette for en sykkelfremtid. Dr. Fleming mener at livene våre kan bli langt enklere hvis vi lar bilen stå, og setter oss på sykkelen istedenfor. Han mener ikke å sykle for å trene, men å bruke sykkelen som et transportmiddel for å komme seg fra A-Å.

Påmelding: via e-post til post@ngbc.no.

Dr. Steven Fleming i Torggata i Oslo. Syklister i bakgrunn.
Dr. Steven Fleming. Foto: Roar Løkken
Foto: Roar Løkken via cycle-space.com

Den entusiastiske mannen som opprinnelig er fra Australia har skrevet flere bøker og holdt en mengde foredrag om sin radikale tilnærming til sykkelen, da spesielt i forhold til arkitektur i større eller mindre byer. Nå er Dr. Flemming i Oslo fordi han mener byen vår har et stort potensiale til å være den første «storbyen» som omfavner sykkelen med sin arkitektur.