Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Ønsker du å motta informasjon fra DOGA i fremtiden? Gi oss beskjed under.

Ja, jeg vil motta:
Jeg vil ha informasjon om:

Om foredraget

Program

08.00: Dørene åpner, kaffe, te og enkel frokost

08.30: Velkommen v/DOGA og Innovasjon Norge. Kort informasjon om Arkitektur ut i verden-programmet

08.35: Fra Vardø ut i verden. Tormod Amundsen, arkitekt og gründer i arkitektkontoret Biotope, forteller om hvordan de bruker digitale og sosiale medier for å nå sitt nisjemarked: fuglekikkere og naturinteresserte fra Falklandsøyene til Kina.

08.55: Et bilde av Norge. Kristin Stokke Ramstad, daglig leder i Reiulf Ramstad Arkitekter, viser hvordan aktivt arbeid mot internasjonale medier har åpnet mange muligheter for kontoret.

09.15: Merkevarebygging og tjenestedesign. Kjell Reenskaug i Bleed har lang erfaring med merkevarebygging og tjenestedesign. Han vil gi et innblikk i designtenkning og i en verktøykasse som kan være nyttige for arkitekter på vei ut i verden.

09.35: Diskusjon: Arkitekter og markedsføring. De fleste arkitekter holder seg til kjente og ofte faginterne arenaer for å vise frem hva de holder på med: utstillinger, kveldsmøter og fagdager med og for andre arkitekter. Hva er mulighetene i en mer aktiv dialog med publikum, oppdragsgivere og andre involverte?

I panelet:

Håkon Matre Aasarød, arkitekt og gründer i Vardehaugen. Håkon var halvparten av Fantastic Norway, og har lang erfaring med å fortelle om arkitektur på mange ulike måter, fra vafler og omreisende dialog til riksdekkende TV-serie!

Gunnar Bøyum, adm. dir., Aspelin Ramm. Gunnar savner arkitektene, og lurer på hvorfor ikke flere av dem banker på døra hans med gode ideer. Hva er egentlig så farlig med å tilby egen ekspertise til mulige kunder?

Moderator: Ingerid Helsing Almaas.

Frokosten er en del av Arkitektur ut i verden

Arrangementet er en del av bransjeprogrammet for Arkitektur ut i verden. Arkitektur ut i verden (AUV) er et samarbeid mellom DOGA og Innovasjon Norge, som skal bidra til økt eksport av og konkurransekraft for norsk arkitektur. Programmet skal gi et utvalg kvalifiserte bedrifter, valgt ut etter åpen søknad, kapital og kompetanse til å gjennomføre oppdrag internasjonalt, og i tillegg tilby en arena for fellestiltak for bransjen.

De utvalgte bedriftene i Arkitektur ut i verden er:

  • A-lab
  • Biotope
  • Haugen/Zohar Arkitekter
  • Helen & Hard
  • Lund Hagem Arkitekter
  • Reiulf Ramstad Arkitekter
  • Rodeo Arkitekter

 Les mer om Arkitektur ut i verden her.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.