Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Nyheter

– Via Ferrata Loen er innovativt, idéen er bærekraftig og deres prosjekt gir en positiv samfunnseffekt. De er Made in Norway, sier Ina Eldøy, Markeds- og merkevaresjef for Avinor

Folkets Favoritt er blitt delt/likt flest ganger blant rundt 1000 bidrag gjennom Made in Norway-portalen. Via Ferrata Loen er en klatresti fra fjord til fjell rett bak Hotel Alexandra i Loen, stien er flaggskipet til Loen Active. Fem regionale vinnere har også blitt kåret av en fagtung jury, og blant kriteriene var evne til å formidle sitt produkts egenskaper og potensiale. Folkets Favoritt er den klare vinner på dette.

Via Ferrata Loen får nå verdifull profilering gjennom alle samarbeidspartnerne i Made in Norway, samt en sjekk på kr 15 000,- for å videreutvikle sitt prosjekt. Tirsdag 9. januar kl 11:00 får selskapet et flott diplom overlevert av ordfører i Stryn kommune Sven Flo sammen med representanter fra Avinor og Visit Nordfjord. Markeringen skjer ved Sandane Lufthavn.

Fem regionale vinnere og en hovedvinner har også blitt kåret av en fagtung jury ledet av Innovasjon Norge med representanter fra samarbeidspartnerne Norges forskningsråd, DOGA, Ferd, Abelia og Virke, samt Avinor.

Avinor er opptatt av å legge til rette for regional verdiskaping.

– Avinors samfunnsoppdrag er å eie, drive og utvikle et landsomfattende nett av lufthavner, og med det bidra til å koble mennesker til muligheter. Våre lufthavner binder Norge sammen, og Norge sammen med verden. Slik legger vi til rette for verdiskaping i hele landet. Gjennom Made in Norway har vi ønsket å løfte fram alle dem som griper muligheten og skaper verdiene vi lever av, sier konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Pedersen.

Kontaktinformasjon

Joakim Moe Røisland,
Senior rådgiver og produsent Medvind eventbyrå
Prosjektansvar på vegne av Avinor
Tlf: 928 10 101

Erik Brendefur
Salgskonsulent Hotel Alexandra og daglig leder for Loen Active
Tlf: 57 87 50 00
Mob: 90 99 99 97
Epost: erik@alexandra.no

Jon Granheim
Lufthavnsjef, Sandane Lufthavn
Tlf: 48 16 00 68

Info om Via Ferrata Loen:

https://madeinnorway.avinor.no/bidrag/257

 

http://www.loenactive.no/aktivitetar/sample-page