Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Nyheter

Helsen til våre ansatte og deres familier, samt folkehelsen generelt er viktig for oss. Vi forholder oss til helsemyndighetenes anbefalinger, og utsetter alle arrangementer på ubestemt tid.

DOGA oppfordrer til solidaritet og felles dugnad mot spredning av Koronaviruset. Vi har blant annet iverksatt følgende tiltak hos DOGA:

DOGA utsetter arrangementer

Vi forholder oss til helsemyndighetenes anbefalinger, og utsetter alle fysiske arrangementer på ubestemt tid. Samtidig jobber vi med å utvikle nye og innovative online løsninger for å nå publikum og kunder på nye måter.

Dersom du har meldt deg på et arrangement eller kurs på DOGA, vil vi ta direkte kontakt med mer informasjon. Vi følger situasjonen fortløpende, og vurderer også tiltak som webinarer og andre digitale løsninger.

Ved spørsmål om kurs og arrangementer, kontakt oss på e-post.

Se også FHIs anbefalinger >>

Hjemmekontor for ansatte

I tråd med FHI retningslinjer, oppfordrer vi sterkt til at ansatte som har anledning til det, jobber hjemme den kommende tiden. Vi jobber som normalt i den grad det er mulig og er tilgjengelig pr telefon, videokonferanser og e-post.

Oversikt over ansatte i DOGA >>

Vi fraråder reiser

Vi følger reiserådene som er gitt av Utenriksdepartementet og FHI, og fraråder alle våre medarbeidere reiser som ikke er strengt nødvendig (både innenlands og utenlands), å unngå offentlig transport og steder hvor man lett kommer nær andre og unngå nærkontakt med kolleger og folk utenom nærmeste familie.

Forebyggende smittetiltak

Vi er tydelige på at god hånd- og hostehygiene er viktig for å hindre smitteoverføring, inkludert hyppig og grundig håndvask med såpe og lunkent vann, samt å hoste og nyse i albuekroken. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig.

Forsterket beredskap i DOGA inkluderer styrket renhold i tiden fremover, særlig på områder med berøringsflater. Dispensere for håndhygiene er lett tilgjengelig på DOGA huset, det samme er infoplakat om «Vaner som forebygger smitte». Alle er bedt om å gjøre seg godt kjent med denne.

Tiltakene oppdateres fortløpende og gjelder fra 12.03.20. Sist oppdatert 15.03.2020.

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med: