Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Nyheter

DOGA-dagen er en årlig hyllest av design- og arkitekturfagene, og en inspirerende møteplass mellom næringsliv, offentlig sektor, politisk ledelse og utøvere av fagene. Allerede nå kan vi bekrefte at arrangementet vil gå av stabelen torsdag 21. januar. Vi håper at vi kan invitere til vårt flotte DOGA-hus, og vet med sikkerhet at arrangementet vil bli strømmet, slik at alle kan delta uavhengig av hvor de er.

Vi ønsker dine forslag

Med DOGA-dagen ønsker vi å spre ny kunnskap om design, arkitektur og by- og stedsutvikling. Vår ambisjon er å vise hvordan fagene kan bidra til omstilling og innovasjon for å løse de store samfunnsutfordringene vi står overfor. En oppgave som er viktigere enn noen gang!

Derfor henvender vi oss nå til alle dere som bruker våre tjenester, alle våre samarbeidspartnere og alle som er like opptatt av design, arkitektur og by- og stedsutvikling som oss, og spør:

Hvilke temaer mener du bør dekkes på DOGA-dagen 2021, og hvilke foredragsholdere er mest fremsynte, inspirerende og kunnskapsrike?

Hjelp oss med å skape årets arrangement for design- og arkitekturfagene, din mening er viktig for oss! Send inn forslag via skjemaet nedenfor. Alle innspill vil bli hørt, selv om ikke alle kan innfris.

Send inn dine forslag i skjemaet under innen 20. september 2020, og bli med i trekningen av to dagspass inkludert bevertning under DOGA-dagen 2021*.

På forhånd tusen takk for hjelpen!

  • Opplysninger i skjemaet blir ikke delt med tredjepart og vil kun bli benyttet i forbindelse med DOGA-dagen.

Se DOGAs personvernerklæring.

*Premie: Dagspassene kan kun benyttes av vinneren, og kan ikke videreselges eller byttes mot noe annet.

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med: