9

apr

14

apr

Arrangement

JOIN by Norwegian Presence

Gjenstander som skal stilles ut ved den norske fellesutstillingen under Milano Design Week 2019.

Årets største begivenhet for den internasjonale interiør- og designbransjen er designuken i Milano som går av stabelen 9.–14. april. JOIN by Norwegian Presence er årets norske fellesutstilling som viser prototyper og unikaobjekter fra 21 av våre dyktige designere og kunsthåndverkere. Her kan du se bilder av objektene som skal stilles ut.

Norwegian Presence 2019 i bilder

Objekter som skal stilles ut på JOIN by Norwegian Presence

9.–14. april 2019 vil 21 av Norges mest fremtidsrettede designere og kunsthåndverkere stille ut arbeidene sine på verdens viktigste designscene: Milano Design Week. Med seg på laget har de syv av landets ledende møbelprodusenter – alle med miljø og bærekraft på agendaen. 

Nyheter

Norsk stjernelag til designuken i Milano

Kunsthåndverker Pearla Pigao arbeider med tekstiler i sitt studio.

Etter tre suksessrike år i Milano, samler norske designere, kunsthåndverkere og produsenter seg i 2018 under et nytt, felles konsept, ledet av DOGA, Klubben og Norwegian Crafts. 

Fra 2018: Norwegian Presence: Fra idé til produksjon: Gjør Milano i samlet tropp

Bilde fra utstillingen Everything is Connected i Milano 2017.

Den norske tilstedeværelsen under Milano Design Week de siste årene har vært en stor internasjonal suksess og bidratt til å sette norsk design og kunsthåndverk på kartet. Nå inviterer vi designere til å delta på en ny felles satsning med produsenter og kunsthåndverkere under messen i april 2018. Søknadsfrist er 6. oktober 2017. 

Søk om å delta på Milano Design Week innen 6. oktober

DOGA er representert i flere internasjonale nettverk og aktiviteter og arbeider i tillegg for at norske designere og arkitekter får muligheter til å profilere seg i utlandet.

Informasjon

Internasjonale nettverk

Designer viser fram potter til besøkende på utstilling

For å bygge norsk design og arkitektur som internasjonal eksportartikkel jobber DOGA strategisk for å styrke norske designeres og arkitekters tilstedeværelse på internasjonale arenaer.

Informasjon

Norske utstillinger i utlandet

Dataillustrasjon av Region City-prosjektet til Reiulf Ramstad i Gøteborg. Bildet viser et bykompleks ovenfra, med beplantede balkonger og sol.

10 millioner kroner skal brukes for å hjelpe norske arkitekter med å få fotfeste i utlandet. Eksportsatsingen ledes av Innovasjon Norge og Design og arkitektur Norge (DOGA). 

Nyheter

Skal sende norsk arkitektur ut i verden

Objekter fra Everything is connected-utstillingen i Milano 2017 står på et hvitt bord med et beige teppe bak og en grå bakgrunn.

Etter suksess i 2016 vil Norge nok en gang være sterkt representert under Milano Design Week.

Nyheter

Fra 2017: Everything is Connected

Forskjellige design- og arkitekturobjekter i den store utstillingshallen på DOGA.

Sammen med Innovasjon Norge og Utenriksdepartementet har DOGA fått utarbeidet en rapport for å avdekke hvordan andre land oppfatter Norge og norsk næringsliv. Resultatene viser at DOGAs satsing på å styrke design- og arkitekturfagene i Norge og internasjonalt både er riktig og effektiv.

Nyheter

Store muligheter for norsk design og arkitektur

To mennesker sitter på en benk.

Siden 2004 har norske designere og arkitekter fått støtte til å reise ut i verden og vise seg på viktige internasjonale arenaer.

Sender designere og arkitekter rundt i verden

I utstillingen finner man blant annet produkter fra Kim Thomé, Bjørn van den Berg, New Works, Kristine Bjaadal, Anderssen&Voll og Fjordfiesta.

Designuken i Stockholm er over for denne gang, og utstillingen «A Colour Composition – New Norwegian Design» på den norske ambassaden ble en stor suksess som samlet rundt 450 publikummere på åpningsdagen.

Nyheter

Suksessrike dager for norsk design i Stockholm