Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Internasjonalt arbeid

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

DOGA støtter og legger til rette for norsk tilstedeværelse på flere internasjonalt anerkjente designarenaer, som for eksempel Design Week Milano/FuoriSalone, ansett som den viktigste arenaen for design i Europa.

I 2016 gikk DOGA inn som samarbeidspartner i utstillingsprosjektet Structure – Norwegian contemporary crafts and design sammen med Norwegian Crafts, Klubben og Jotun. I tillegg deltok Lundhs og Oslo Design Fair i samarbeidet, mens Utenriksdepartementet bidro med finansiell støtte. Samarbeidet ble videreført i 2017 med utstillingen Everything is Connected (bildet over).

Stockholm Design Week

Stockholm Design Week er også en viktig arena, og DOGA arbeider med å utvikle den norske deltakelsen i Stockholm i et langsiktig perspektiv. I dette arbeidet er Samarbeidsrådet for møbel og interiør (SMI) en sentral partner og bidragsyter. 

New York Design Week

New York Design Week er det viktigste møbel-eventet på østkysten av USA. USA er et spennende marked det er store muligheter for å skille seg ut. Ti år med norsk tilstedeværelse her har gitt flere gode resultater.

London Design Festival

100% Norway er en utstilling av nye produkter signert ledende talenter på den norske designscenen. Målet er fremme norsk designs omdømme og løfte designerne inn på nye arenaer. DOGA har vært involvert i utstillingen siden 2003. Den gjennomføres som et samarbeid mellom Utenriksdepartementet, Den norske ambassaden i London og DOGA. DOGA bidrar med finansiering, prosjektledelse og sekretariat. Utstillingen er en del av den årlige London Design Festival og har blitt arrangert siden 2003. 

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med:

  • Ida Aandal Røijen
    Rådgiver internasjonal profilering
    (+47) 451 36 778
    iar@doga.no