Festspillene i Bergen, designet av ANTI Bergen

Det totale besøkstallet har steget med skyhøye 108 %, og totalinntektene har økt med 32 %.

Design er en lønnsom investering for Festspillene i Bergen

Informasjonsplakater på Oslo s med tog som kjører forbi i bakgrunnen

I 2014 ble over 20% av de ca. 70 millioner NSB-reisende rammet av problemer i togtrafikken pga. planlagte og ikke planlagte avvik. Kundeopplevelsene i avvikssituasjoner ble identifisert som den største utfordringen i omdømmemålingen til NSB, og samferdselsministeren krevde strakstiltak.

Caser

NSB: Kun en logistikkutfordring?

Visuell profil for Fakultetet for kunst, musikk og design

Høsten 2017 skulle Kunst- og designhøgskolen i Bergen samlokaliseres i nytt bygg. Tidligere var skolen spredt på flere lokasjoner i byen. Ved oppstart, våren 2015, var målet å skape en tydelig visuell identitet som forente avdelingene kunst og design.

Caser

Fakultet for kunst, musikk og design

Illustrasjon av en moderne hytte i norsk fjellandskap, med grøntområder og en elv foran og høye fjell med en isbre i det fjerne bak.

Rindalshytters bestilling var å skissere opp muligheter for å introdusere hytter med et mer moderne uttrykk. Veien dit gikk via design som tok utgangspunkt i mennesker, og som tok høyde for våre ulike lengsler og behov. m appellerer både til nostalgikerne blant oss og til dem som liker det moderne. 

Caser

Tilbake til fremtiden – design og ny retning for Rindalshytter

Heymat

Heymat springer ut fra vaskeribedriften Clima. Clima forhandler matter til bedriftsmarkedet, og ville selge produktet også til private. Alle har en dørmatte, men få har en som fungerer. Utfordringen var å gjøre produktet attraktivt for kjøperne.

Caser

Heymat: Design ga nye markedsmuligheter

mann på scene for evry

EVRY bygger ikke bare IT-struktur, men skal også være en rådgiver som hjelper kundene sine til selv å kapitalisere på dette enorme feltet. Dette var det viktig å synliggjøre for alle potensielle kunder og samarbeidspartnere.

EVRY: Å skifte fokus

Den nye logoen til Narvesen på lilla bakgrunn

Når Oslo Lufthavn Gardermoen skulle utvide, var bare det beste godt nok. De største og mest ressurssterke kjedene i verden ønsket seg hit, og dette konkurransebildet representerte en stor utfordring for Narvesen.

Fremtidens Narvesen

PC på bord

1. januar 2015 overtok Forsvarsbygg jobben som forvalter av Forsvarets boliger og innkvarteringssteder for ansatte i Forsvaret. I den forbindelse ble tungrodde søknadsskjemaer og bookingløsninger på papir og PC-er i Forsvarets nett, erstattet med en enkel nettportal som er tilgjengelig overalt.

Caser

Forsvarsbyggs «Basen»: Økt forsvarsevne og bedre samfunnsøkonomi

Person hopper på snowboard og følges av drone.

Grunnleggerne av Staaker hadde en visjon om å ta bedre filmklipp når de dro på skitur. Resultatet ble en drone som følger og filmer deg helt automatisk mens du beveger deg ned bratte fjellsider og i fantastiske landskap.

Caser

Staaker

Æ-appens oppstartsbilde på en iPhone som holdes i en hånd.

Konkurransen i dagligvarebransjen har aldri vært hardere. REMA 1000 trengte et nytt virkemiddel i kampen om kundene, men det måtte oppfattes som noe annet enn konkurrentenes tradisjonelle fordelsprogrammer.

Caser

Æ-app

Illustrasjon av nye Oslo bussterminal innvendig.

På oppdrag fra Akershus Kollektivterminaler FKF fikk tegn_3 med samarbeidspartnere oppgaven med å lage et forslag som kan transformere Oslo bussterminal til en moderne, trygg og attraktiv bussterminal.

Caser

Den nye Oslo bussterminal

Nærbilde av dame med mørkt hår. Tekst på bildet: 90 % redusert ventetid før kreftdiagnose

Det tok Oslo universitetssykehus opp til tre måneder å fortelle pasienten om kulen i brystet var kreft eller ikke. For pasienten er ventetiden en stor påkjenning, og for å kunne behandle kreft, er tidlig funn helt avgjørende. Med midler fra Designdrevet innovasjonsprogram begynte Oslo universitetssykehus en prosess for å redusere ventetiden med hjelp av Designit.

Caser

Designdrevet innovasjon reduserer ventetiden for kreftdiagnose