Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

DOGA-merket for design og arkitektur

Vi spør designere og arkitekter, næringsliv og offentlig sektor: Har dere et prosjekt der design og arkitektur står ut og gir verdi? Da må dere søke om å få DOGA-merket for design og arkitektur!

DOGAs samfunnsoppgave er å bidra til økt verdiskaping i næringslivet og økt effektivitet i offentlig sektor. Et av virkemidlene er å skape oppmerksomhet rundt, og formidle kunnskap om, hvordan design- og arkitekturfagene best mulig benyttes for å oppnå disse målene.

DOGA-merket for design og arkitektur er DOGAs anerkjennelse til norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og/eller arkitektur. Prisen skal vise frem de gode forbildeprosjektene. Juryens bedømmelse legger stor vekt på prosessen og samarbeidet mellom oppdragsgiver og utøver. 

DOGA-merket for design og arkitektur er unikt i det at det hedrer samarbeid mellom virksomheter. Prosjektene viser vellykket bruk av design og arkitektur for å skape innovative løsninger som gir samfunns- og miljømessige og økonomiske verdier.

DOGA-merket for design og arkitektur skal vise frem norsk kompetanse, løsninger og tjenester til et nasjonalt og internasjonalt publikum.

Hvem kan søke?

  • Alle norske virksomheter som har tatt i brukt arkitektur- og/eller designkompetanse i et prosjekt, både i næringslivet og offentlig sektor.
  • En eller begge parter av søkerne skal være norske og ha norsk organisasjonsnummer.
  • Prosjektet skal være realisert/ lansert og tilgjengelig i markedet før prisutdelingen, januar 2020.
  • Prosjektet må være i henhold til norske lover og ikke være involvert i en tvist.
  • Er du student eller nyetablert designer eller arkitekt kan du søke DOGA-merket nykommer.

Les mer om kriteriene juryen bruker i tildelingen av DOGA-merket for design og arkitektur her

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med: