Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Framtanker 2017

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

 

Greater than A (>A) er et nytt, norsk motemerke grunnlagt og eid av Aksel Lund Svindal, Marius Eckmann, Terje Strømø og Panorama Design. Motivasjonen er å forandre tekstilbransje og forbrukeradferd gjennom å skape klær som har lang levetid og designet for sirkulære systemer. Det er en ambisiøs målsetning for et start-up-selskap, men fordi de starter fra null, kan de ta i bruk alle virkemidler for å skape optimale produkter. Her snakker vi om sirkulær design i praksis. Hvor lett er det å gjennomføre og hvilke utfordringer møter man underveis?

Jens Petter Ring er daglig leder og partner i Panorama design og medeier i >A. Han har lang erfaring som forretningsutvikler, og er også eier av Whiteblue Adventure Travel som arrangerer skiopplevelser fra topp til sjø i norske fjorder.

Kjersti Kviseth er Life Cycler og leder av 2025 Design. Hun er produktdesigner og har jobbet med bærekraft og sirkulær tankegang i 25 år. Kjersti er rådgiver i prosjekter på bærekraftig strategi og gjennomføring i praksis.

Filmen er opptrak av Ring og Kviseths foredrag under konferansen Framtanker – bærekraft på rundtur, i Kulturkirken Jakob (Oslo), tirsdag 28. november 2017.

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med:

 • Jannicke Hølen
  Seniorrådgiver design
  +47 905 62 909
  jh@doga.no
 • Knut Bang
  Seniorrådgiver design
  (+47) 958 80 544
  kb@doga.no