Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.

Aktuelt

Barningenadgang1

Hvordan blir steder som de blir?

Den kommunale planprosessen kan være vrien å forstå. Sammen med Sheriff har DOGA laget en film som forklarer prosessen på en tydelig og forenklet måte.

A Few Good Things 1

New York Design Week: Færre ting – høyere kvalitet

Norsk design er i medvind når New York Design week seiler opp neste uke. Ti norske designkontorer er valgt ut til å vise hvordan vi kan leve med færre ting av høyere kvalitet.

100 Percent Magnor Glasslamper

Søk om å delta på 100 % Norway 2016 i London

100 % Norway i september skal vise hvordan Norges lange og stolte designtradisjon påvirker dagens designere. Nå kan du søke om å delta på utstillingen, som er en del av London Design Festival.

Lys85831 Oslo Trikken 001 Lo

Folketråkk er i gang!

Folketråkk er en videreutvikling av medvirkningsverktøyet Barnetråkk. Nå er prosjektet i gang for alvor, og her får du en statusoppdatering.

Levende Lokaler Rapport 760X450 M

Viktig informasjon om Levende lokaler

På grunn av en teknisk feil har vi mistet noen henvendelser fra kommuner og virksomheter som ønsker å være en del av nettverket Levende lokaler. Har du sendt en henvendelse, men ikke hørt fra vår prosjektleder, ber vi deg ta kontakt med oss!

Oat Speakers 760

Internasjonale topp-navn til oslotriennalens konferanse

Fredag 9. september står Atelier Bow Wow, Eyal Weizman, Juan Herreros, OMA, Grete Brochmann og en rekke andre norske og internasjonale fagprofiler klare på OAT-konferansen i Operaen.

Snarveier